Over ons

Van afbraak en asbestverwijdering tot grondreiniging. Van bodemsanering en waterzuivering tot infra. Aclagro staat voor kwaliteit, snelheid en circulariteit. Ongeacht de complexiteit, gaan we elke uitdaging aan en hebben we alle bouwexpertise, technische kennis en materieel om ze veilig en efficiënt uit te voeren.

Deel van Square Group

Met zijn aannemingsactiviteiten en focus op recyclage en sanering vormt Aclagro de bakermat van de circulaire groep die Square Group op de dag van vandaag is. Als aannemer vervult Aclagro binnen Square Group nog steeds een cruciale rol.

Meer over Square Group

> 300
Werknemers
155
Werven opgestart in 2022
> 100
Kranen
70 miljoen euro
Omzet

Onze geschiedenis 

Square Group heeft sinds de oprichting van Aclagro in 1975 een mooi traject afgelegd en bouwt nog steeds verder aan de weg. Benieuwd waar onze roots liggen en in welke richting we vandaag als circulaire bouwgroep evolueren?

Naar de tijdlijn

We care

Als Square Group geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons nog meer als verantwoordelijke bouwpartner dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren. 

See how we care

Carrièremogelijkheden

Op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep die investeert in mensen en focust op duurzaam ondernemen? Bij Square Group hebben we een enorme variëteit aan mogelijkheden in verschillende activiteitsdomeinen voor kandidaten die onze drive, focus en enthousiasme delen.  

Bouw je carrière uit bij ons