Infrastructuurwerken

Aclagro is een gevestigde waarde in de wegenbouw en kan na al die jaren een mooi palmares voorleggen. We werken voor publieke en private partijen in heel België, van steden en gemeenten, de provincies en de Vlaamse Gemeenschap tot Aquafin, TMVW, de Lijn, havenbedrijven, intercommunales en tal van private klanten.

Wegenis- en infrastructuurswerken

Onze aanpak steunt op een modern en divers machinepark, gekwalificeerd personeel en een jarenlange ervaring.  Hierdoor zijn we de ideale partner voor zowel publieke, als private partijen als het om infrastructuurswerken gaat.

Collector- en rioleringswerken

Als aannemer zijn wij ervaringsdeskundige in het aanleggen en het onderhouden van rioleringssystemen. We doen dit zowel in stadscentra, als in lijntrajecten daarbuiten. We beschikken inhouse over een uitgebreid machinepark en alle nodige kennis  om complexe werven tot een goed einde te brengen.

Fietsinfrastructuur

De laatste jaren specialiseren we ons meer en meer in de opbouw en aanleg van fietssnelwegen en -infrastructuur. Gelet op het maatschappelijk belang zien we dit als een activiteit die we ook de komende jaren verder willen uitbouwen.

Enkele realisaties

Benieuwd naar onze totaalaanpak?

Door onze bewezen expertise in diverse domeinen staan we bekend als one-stop-shop voor zowel publieke als private partijen.

Contacteer ons